Cloud PR Wire

Opwindend nieuws voor Dogecoin! 9% 7-daagse winst voedt het optimisme van beleggers – Nieuwe Meme-coins staan op het punt om te exploderen!

–News Direct–

De neerwaartse trend voor Dogecoin lijkt voorbij. Na handel in een bereik, was er een opwindende stijging waar te nemen in de koers van Dogecoins, met een opmerkelijke winst van 9% gedurende de afgelopen 7 dagen. Deze stijging heeft een nieuwe golf van optimisme bij beleggers teweeggebracht.

Dogecoin (DOGE) is in de afgelopen maand met 48% gestegen. Zal het verder stijgen?

Dogecoin (DOGE), genspireerd door de "doge" Shiba Inu-meme, werd in 2013 opgericht. In 2021 steeg de prijs naar een recordhoogte van $ 0,7376. Deze rally werd vooral gedreven door het enthousiasme op sociale media. Speelse opmerkingen van spraakmakende individuen zoals Elon Musk, CEO van SpaceX, versterkten het nog verder.

Na een moeilijke periode in 2023 heeft Dogecoin het tij gekeerd en in december 2023 steeg de prijs van Dogecoin van een maandelijks dieptepunt van $0,07149 naar een hoogtepunt van $0,1058. Dogecoin heeft 19 van de 30 dagen als groene dagen geregistreerd (63%), met een prijsvolatiliteit van 9,87% gedurende de afgelopen 30 dagen. Dogecoin staat nu op de 10e plaats als alternatieve valuta en is momenteel de grootste meme-coin, met een marktkapitalisatie van $12,8 miljard. Analisten voorspellen voor eind december een stijging naar $0,117558.

Bonk (BONK) heeft een marktkapitalisatie van $ 1 miljard bereikt.

De meme-coinsector heeft een nieuwe concurrent om Dogecoin te overtreffen. En het heet Bonk (BONK). De op Solana-based gebaseerde meme-coin verraste de markt voor meme-coins omdat het de marktkapitalisatie van Floki en Pepe overtrof.

Uit CoinMarketCap-gegevens bleek dat de marktkapitalisatie van Bonk $ 1,14 miljard bedroeg, terwijl het bedrijf op de 56e plaats stond. Dit is een enorme prestatie voor een Bonk die nog geen jaar oud is.

Ondertussen is de BONK-prijs gestegen met 61,3%: van een 7-daags dieptepunt van $ 0,00000951 tot een 7-daags hoogtepunt van $0,00003286. Analisten voorspellen dat de waarde van Bonk in december zal stijgen naar $ 0,00002042.

In december werden Bitcoin en Bonk overtroffen door Meme Moguls (MGLS)

Veel analisten zijn optimistisch over de vooruitzichten van Meme Moguls (MGLS). Voor de maand december beschouwen zij het als de ultieme tegenstander van Bonk en Dogecoin. Maar kan Meme Moguls de strijd aan? Afwachten. Als nieuwe ICO is Meme Moguls snel n van de opvallende entiteiten binnen de meme-coingemeenschap geworden. Het biedt een interactief platform voor meme-liefhebbers en gamers.

Misschien wel het meest opwindende aspect is het welvaartsklassement. De top 20 spelers winnen een deel van de dagelijkse inkomsten via geldprijzen, waardoor een gezonde concurrentie tussen hen wordt bevorderd. Dit klassement bestaat uit de beste spelers die strijden in verschillende competities en toernooien. Op deze manier wordt er door Meme Moguls een stimulerende concurrentieomgeving gecreerd onder de gebruikers.

Maar dat is niet alles dat het platform doet. Het biedt gratis en betaalde tradingtoernooien. Daarbij strijden deelnemers om geldprijzen en speciale meme-verzamelobjecten, met bekende voorbeelden zoals Pepe. Het verzamelen van zeldzame meme-verzamelobjecten voegt een gevoel van waarde toe aan de ervaring. Dit is niet alleen een competitiespel; het introduceert ook Moguls World, een metaverse-platform. In deze virtuele wereld kunnen spelers tokens mijnen, stemmen uitbrengen en met elkaar communiceren. Plezier hebben en geld verdienen. Moguls World maakt van de nieuwe ICO een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Daarnaast bevat Meme Moguls een in-game markt waar gebruikers items kunnen kopen, verkopen of ruilen. Gebruikers kunnen gaming-artikelen kopen of deze inruilen voor echt geld. Momenteel worden MGLS-tokens verkocht voor slechts $ 0,0023, met ruimte om enorm te groeien in de bullmarkt.

Conclusie

Voor december 2023 biedt Meme Moguls meer mogelijkheden dan Dogecoin or Bonk, waaronder deze meme-coins. Meme Moguls alleen heeft voorzieningen. Dit betekent dat de kans dat het de december-strijd wint groter is.

Bovendien is het #MemeMoguls Community Mega Giveaway-evenement momenteel aan de gang en er ligt $ 20.000 voor het oprapen. Veel beleggers tonen al interesse met hoge handelsactiviteiten. Een koersrally kan elk moment beginnen. Doe dus mee en sluit je aan bij de beste opwaartse crypto-beweging.

Bezoek Meme Moguls

Het regelgevende landschap rond cryptocurrencies is dynamisch en varieert per rechtsgebied. Voordat je met Meme Moguls in zee gaat, moet je je er bewust van zijn dat het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de toepasselijke wet- en regelgeving in jouw land of regio wordt nageleefd.

Contact Details

Maverick

contact@mememoguls.com

Company Website

https://mememoguls.com/

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/opwindend-nieuws-voor-dogecoin-9-7-daagse-winst-voedt-het-optimisme-van-beleggers-nieuwe-meme-coins-staan-op-het-punt-om-te-exploderen-500060606

Meme Moguls

comtex tracking

COMTEX_445299409/2655/2023-12-21T14:56:27